EMa Flora Stromy 1 l

Neohodnoceno
 
 

.

250 Kč    
Kód produktu EFST-1
Kategorie Flora
 

 Proč používat EMa Flora Stromy:

- vytlačují z půdy patogeny a chorobotvorné zárodky
- regulují poměry vzduchu a vody, čímž zvyšují vodní kapacitu půdy
- posilují přirozenou odolnost vůči chorobám a škůdcům
- mají pozitivní vliv na klíčení a rozvoj kořenového systému
- zlepšují celkovou kondici a zbarvení rostlin

DÁVKOVÁNÍ

OVOCNÉ STROMY - Postřiky aplikovat před rozkvětem, po květu, během dozrávání a během sklizně roztokem 2 -3 dcl EMa Flora / Stromy na 5 l vody. Po každém silném dešti, ale především po krupobití postříkat preparátem EMa Flora / Stromy. Zabrání se tak vzniku plísní a nemocí v místech poškozených kroupami, nedojde k zahnívání plodů, ovoce bude vhodné pro další zpracování.

JEHLIČNANY - Viditelná poškození na koncích větví brzy na jaře jsou následkem napadení chorobami nebo rozmrznutím a lze je regenerovat postřikem EMa Flora / Stromy v koncentraci 1:10-20. Postřik opakovat
3 - 4 krát do roka na všech typech jehličnanů.
V případě rizika vzniku plísňových onemocnění je třeba před rozkvětem a po odkvetení aplikovat 2 dcl EMa Pro Bio 5 na 9 l vody. Po sklizni, v době kdy opadává listí a jehličí, je vhodné provést postřik stromů a půdy okolo kmenů roztokem 5 dcl EMa Flora / Stromy na 5l vody.

Upozornění: EMa Flora Stromy je nehořlavý, netoxický, nekorosivní a je biodegradovatelný.

Pro ředění všech preparátů EMa vždy používejte nechlorovanou vodu!!! V případě použití vody z vodovodního řadu, nechat vodu odstát 24 hodin.
Produkty EMa mají hygienické atesty a evropský certifikát pro použití v chovatelství a ochraně životního prostředí.

Skladování: Skladovat při pokojové teplotě (nejlépe 15-18°C), chránit před sluncem.
Výrobce ani distributor nenesou odpovědnost za nesprávné používánípreparátu.

Složení: Bacillus subtilis var natto; Bifi dobacterium animalis; Bifi dobacterium bifi dum; Bifi dobacterium longum; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus bulgaricus; Lactobacillus casei; Lactobacillus delbruceckii; Lactobacillus fermentum; Lactobacillus plantarum; Lactococcus lactis; Lactococcus lactis subsp. Diacetilactis; Rhodopseudomonas palustris; Saccharomyces ceravisiae; Streptococcus thermophilus.